BOGATA ZAKLADNICA ČLANKOV

V našem podjetju zaposlujemo visoko usposobljene strokovnjake s področja podjetniških financ, ki vam lahko pomagajo pri optimizaciji finančnega poslovanja, izboljšanju likvidnosti ter povečanju finančne moči. Znanje z veseljem delimo z našimi strankami ter jim tako pomagamo izbrati najustreznejše produkte financiranja za optimalno dosego poslovnih ciljev.

Zahtevne strokovne finančne vsebine predstavimo na razumljiv in enostaven način, transparentno in profesionalno izobražujemo o odkupu terjatev, faktoringu, pobotih, kompenziranju ter drugih oblikah financiranja podjetij, prav tako pa smo izjemno svetovalci pri upravljanju s terjatvami.

S tem namenom smo za vas organizirali tudi bazo znanja, kjer delimo strokovne vsebine in vam pomagamo razumeti vse vaše opcije, ko gre za povečanje finančne moči vašega podjetja. Vabimo vas, da si ogledate vsebine v naši bazi znanja, če imate kakšno vprašanje pa bomo veseli vašega kontakta.

VSI ČLANKI
baza-znanja-clanki
eKnjiga - 10 Korakov do boljše likvidnosti

NE SPREGLEJTE

Brezplačna brošura 10 korakov do boljše likvidnosti

Vsako podjetje mora stremeti k optimalni likvidnosti, ki zasleduje cilj dobre plačilne sposobnosti ter rentabilnosti prostih sredstev. Za vas smo pripravili brošuro 10 korakov do boljše likvidnosti in finančne moči podjetja, v kateri boste našlji ključne usmeritve, kako upravljati z denarnim tokom.

    POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

    Razmišljate o odprodaji terjatev ali koriščenju katerega izmed naših drugih produktov financiranja, pa se vam porajajo dodatna vprašanja? Za vas smo pripravili obširen seznam pogosto zastavljenih vprašanj, s temeljitimi odgovori. Preverite, če se vaša vprašanja nahajajo med njimi, drugače pa nas kontaktirajte in z veseljem bomo odgovorili na vsako vaše dodatno vprašanje.

    VSA VPRAŠANJA
    baza-znanja-faq
    baza-znanja-slovar

    SLOVAR

    V dejavnosti faktoringa se pogosto uporabljajo strokovni izrazi, ki jih je dobro poznati preden sklenete prvi posel. Zato smo za vas pripravili slovar izrazov, ki vam bo pomagal razjasniti pojme kot so asignacija, cesija, tihi faktoring, verižna kompenzacija in podobno. Slovar izrazov neprestano dopolnjujejmo, tudi na vaše predloge.

    VSE BESEDE