V primeru, da načrtujete investicijski projekt, za katerega že imate potrjena naročila, smo pripravili poseben produkt projektnega financiranja. Za vas pripravimo model finančne konstrukcije, s katerim boste lahko učinkovito financirali izbran projekt skozi vse faze poteka ter ga tudi uspešno zaključili s poplačilom nastalih terjatev.

Gre za produkt, kjer Agencija za pospeševanje likvidnosti financira določen izbran projekt (nabavo, proizvodnjo, pridobitev sredstev za depozit in posledično pridobitev bančne garancije, …). Izdaja posojila oz. izplačilo sredstev za posamezen projekt se ustrezno zavaruje.

Agencija za pospeševanje likvidnosti naredi model finančne konstrukcije, kjer je predvideno, da se določen denarni tok do izbranih kupcev z odstopi terjatev preusmeri na Agencijo za pospeševanje likvidnosti.

Agencija za pospeševanje likvidnosti ima pravico nad sredstvi, danimi v zavarovanje (kratkoročnimi ali dolgoročnimi), in lahko prevzame nadzor nad njimi, v kolikor naročnik neuspešno sledi dogovorjeni finančni konstrukciji. Najprimernejša panoga za to storitev so trgovska podjetja, ki prodajajo končne izdelke.
 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Nazaj na ostale storitve

Želite v 24h pretvoriti vaše terjatve v denar?

POKLIČITE NAS

05 93 75 100
eKnjiga - 10 Korakov do boljše likvidnosti

NE SPREGLEJTE

Brezplačna brošura 10 korakov do boljše likvidnosti

    Druge storitve, ki bi vas utegnile zanimati