Ostale storitve APL

Poleg odkupa terjatev nudimo še...

Poleg odkupov terjatev poslovnim subjektom nudimo tudi projektno financiranje, verižne kompenzacije, svetovanje na področju podjetniških financ in izterjavo. Imamo kompetentno ekipo strokovnjakov, ki vam bo pomagala do svežih likvidnih sredstev za nemoteno poslovanje ali rast na najbolj optimalen način.

Nudimo najširšo izbiro različnih finančnih produktov in storitev v Sloveniji, s katerimi lahko različne vrste in velikosti podjetij izboljšajo svojo likvidnost ter finančno moč. Tako vam lahko kot najbolj kompetentni strokovnjaki svetujemo pri izbiri najustreznejših produktov financiranja poslovanja in rasti ter vam zagotovimo konkurenčne cene pri optimizaciji denarnega toka in zapiranja finančnih konstrukcij.

office

PROJEKTNO FINANCIRANJE

V primeru, da načrtujete investicijski projekt, za katerega že imate potrjena naročila, smo pripravili poseben produkt projektnega financiranja. Za vas pripravimo model finančne konstrukcije, s katerim boste lahko izbran projekt učinkovito financirali skozi vse faze poteka ter ga tudi uspešno zaključili s poplačilom nastalih terjatev.

PRIDOBI PONUDBO

VERIŽNE KOMPENZACIJE

Verižne kompenzacije so finančni inštrument, s pomočjo katerega lahko podjetja odprodajajo svoje zapadle ali nezapadle terjatve, poplačajo svoje obveznosti s popustom ali pa pobotajo svoje obveznosti in terjatve. Verižne kompenzacije so uspešno delujoč mehanizem predvsem v državah, ki se soočajo s problemi plačilne discipline, med katere sodi tudi Slovenija.

PRIDOBI PONUDBO
storitve-stalni-faktoring
storitve-dobaviteljski-faktoring

PODJETNIŠKE FINANCE

Agencija za pospeševanje likvidnosti je bila ustanovljena na podlagi dolgoletnih izkušenj finančnih strokovnjakov s področja poznavanja finančnih trgov, odkupov terjatev, faktoringa in verižnih kompenzacij. Na podlagi dolgoletnih izkušenj ter strokovnega kadra s področja podjetniških financ za naše stranke izvajamo tudi finančne skrbne preglede, pripravo finančnih načrtov in analiz ter svetovanje s področja investicijskega bančništva

 

PRIDOBI PONUDBO

IZTERJAVA

S pomočjo naših in zunanjih strokovnih sodelavcev vam lahko ponudimo tudi možnost izterjave in/ali vodenje postopkov izvršbe za terjatve, ki jih Agencija za pospeševanje likvidnosti tako ali drugače ni uspela odkupiti ali zaključiti preko verižnih kompenzacij. Storitev je primerna za domača podjetja, ki ne želijo poslabšati sodelovanja s katerim od svojih kupcev v Sloveniji in tako prepustijo te postopke zunanji službi, ki ni v ničemer povezana s kupcem.

PRIDOBI PONUDBO
storitve-tuji-faktoring

IZBOLJŠAJTE VAŠO LIKVIDNOST V 24 URAH

Naročite brezplačno svetovanje naših strokovnjakov za pospeševanje likvidnosti.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

KLJUČNE PREDNOSTI, ČE SE ODLOČITE ZA SODELOVANJE Z NAMI:

Hitrost storitve – odgovor v 24 urah

Naši svetovalci za izboljšanje likvidnosti poskrbijo za hitro izvedbo storitve s s čim manj birokracije. Likvidna sredstva so na vašem računu v najhitrejšem možnem času.

Popolna fleksibilnost

Nudimo najširšo izbiro finančnih produktov v Sloveniji, s katerimi lahko podjetja različnih vrst in velikosti pospešijo obračanje obratnih sredstev. S kombinacijo različnih produktov lahko skokovito izboljšamo finančno moč vašega podjetja.

Strokovno svetovanje

Za naše stranke gremo vedno korak dlje. Svetovali vam bomo pri izbiri najustreznejšega produkta financiranja in profesionalno izpeljali celotni postopek od vašega povpraševanja do prejema svežih likvidnih sredstev na vaš račun.

Konkurenčne cene

Našim strankam ponujamo konkurenčne cene pri vseh oblikah financiranja. Zahtevajte ponudbo in se prepričajte tudi sami.

Popolna varnost in transparentnost

Podjetje APL ima odlično bonitetno oceno, pri poslovanju smo popolnoma transparentni in poslujemo brez kakršnihkoli skritih stroškov. Dokaz za to je veliko število zadovoljnih strank po vsej Sloveniji.

Zaupanje velikega števila stank

Z osebnim pristopom z našimi strankami razvijamo dolgoletno uspešno poslovno sodelovanje. Lahko se pohvalimo z velikim številom zadovoljnih strank.

PRIMERI FINANCIRANJA RAZLIČNIH DEJAVNOSTI